на 500 м от главен път Е-79
Дупница,
България
23.302521
42.6871153
UserLikes
Име: ОВОЩЕН РАЗСАДНИК КОМОСС
Адрес: Дупница, на 500 м от главен път Е-79
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.komoss-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Търговия на плодове и зеленчуци
Дейност:

Растениевъдство; Овощарство; Земеделие; Плодове

Ключови думи: фиданки, био плодове, органична храна, биосливи, производство на овощен посадъчен материал

За нас

Фирма Комосс ООД е създадена 2001 год като правоприемник на държавното предприятие, обединяващо МТС Дупница и Овощен разсадник Дупница.


В момента фирмата е известна в страната като голям производител на овощен посадъчен материал и като производител на биологично чисти плодове и зеленчуци.


Разполагаме със собствени маточни насаждения, разсадника заема площ от 20 дка. Произвеждат се основните за страната овощни видове – ябълки, череши, сливи, кайсии, праскови и други. В складовата база може да намерите и лозов посадъчен материал, лешници, бадеми, ягодоплодни. От горските видове имаме произведени фиданки бреза, липа, каталпа.


Стремежа ни е да обогатяваме видовия и сортов състав на предлагания посадъчен материал, както и да гарантираме доброто качество. Разсадника има лиценз за производство на посадъчен материал, както и регистрация в БАБХ.


От 2013 год стопанството е със сертификат за биологично производство. Сертифицирани са всички сфери на производство – плодове, зеленчуци, посадъчен материал. Фирмата стопанисва над 100 дка трайни насаждения – орехи, сливи, ябълки, вишни, ягоди. Готовата продукция е органична, намира добър пазар сред любителите на чиста храна.


Производствените площи се намират в землището на община Дупница, а близостта до столицата улеснява достъпа до по-големите пазари.


Фирмата предлага извършване на консултантски услуги в областта на земеделието, изготвяне на технологични проекти за трайни насаждения.




 
Открийте ни в Google+